Over mij

Ik ben Beatine, de jongste van drie dochters, moeder van 2 kinderen. Ondernemend en leergierig, reflecterend en nieuwsgierig.

Een greep uit mijn levenservaring: met 15 een uitwisselingsjaar naar Finland, gedurende studie gewoond in Finland en Spanje. Later geëmigreerd naar Duitsland, getrouwd geweest, gescheiden, geremigreerd naar Nederland.    

Zo hebben mijn kinderen het nodige meegemaakt, wat gevolgen heeft. Maar wellicht meer nog dan dat, hebben mijn onverwerkte gevoelens uit mijn kindheid gevolgen voor hen. Zo leren ze mij (jawel, nog steeds!) te kijken naar mijzelf, wat ik nog op kan schonen bij mijzelf, zodat ik meer en meer mezelf word, bij mijzelf kan zijn en blijven en er vanuit die sterke en stabiele houding voor hen kan zijn. En precies dat gun ik jou ook!

Beatine

foto: Boukje Canaan

Vanuit openheid ontmoet ik je, zie ik je en luister ik naar jouw verhaal. Of je nu bij me komt voor een Sensi behandeling of een Kindertolk® traject, ik ken jouw gevoelige punten en weet je te raken, waardoor er blokkades opgeheven worden en je energie weer gaat stromen. Daarbij ben ik voorstander van een directe aanpak, ik zal niet lang om de boel heen draaien. Liefdevol, dat wel, maar het kan zeker confronterend zijn. En heel eerlijk: daar kom je ook voor. Je wilt immers een oplossing voor je probleem, liever gisteren dan morgen. 

Graag help ik jou, je kind(eren), je gezin, om in jullie kracht te komen staan. 

Wil je weten welke methode voor jou het beste is?
Bel, app of mail me graag voor vrijblijvend advies! 

Bel of mail me voor vrijblijvend advies:
06-80066884
contact@beatine.com